Bild
Seuraava artikkeli

Niki Tuuli Doningtonin vaikeasta kilpailusta: "Ajo ei kulje, niin se ei vaan kulje"

Racebike

Niki Tuuli on tuskaillut tulostensa kanssa ja valoi uskoa paremmasta tulevaisuudesta ennen Donington Parkin kilpailua. Kilpailu oli kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo.

Kallio Racingillä oli hankala viikonvaihde Ison Britanian Donington Parkissa. Tiimin suomalaisnyrkillä Niki Tuulilla on ollut ajamisensa kanssa hankaluuksia edellisissä kilpailuissa ja sama meno jatkui Donington Parkin radalla. Tuuli lähti kilpailuun 24:stä ruudusta ja pystyi nousemaan muutaman pykälän, mutta pienet tekniset murheet pudottivat miehen porukan häntäpäähän. Maalissa Tuuli oli 24.

”Oma ajo ei kulje, niin se ei vaan kulje. Pyörässä ilmeni pientä häikkää, mutta se ei selitä sitä, miksi ajo ei vaan nyt kulje. Kun päästään Suomeen, tehdään töitä kaikilla osa-alueilla enemmän kuin koskaan. Kovalla työllä saadaan ajaminen taas nousemaan tasolle, jonne se kuulu, ja tulokset sinne kärkisijoille. Kaikesta huolimatta iso kiitos tiimille ja kaikille mukana olleille”, pettynyt tuuli sanoi.

Lue lisää aiheesta: Yamaha

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.