Bild
Seuraava artikkeli

MV Agusta palaa radalle

Racebike

Maaliskuun 10. päivänä tämän vuoden ensimmäisessä kilpailussa, Qatarissa, Stefano Manzi ja Dominique Aegerter ajavat ensimmäisen kilpailunsa paljon puhutulla ja odotetulla MV Agustalla Forward Racing-tiimissä.

MV agustan julkistustilaisuudessa Milanossa esiteltiin kuljettajat ja paljon puhutut uudet pyörät. Viikon sisällä Manzi ja Aegerter testaavat F2:ta kahdesti Espanjassa, sekä Almeriassa että Jerezissä.  

- Tämä on minun toinen kauteni Forward Racingilla mutta ensimmäinen MV Agustan kanssa. Vuosi tulee olemaan jännittävä ja kehitystyön täyteinen. Olemme todella innoissamme ennen kaikkea siitä, että saamme MV Agustan takaisin radalle niin monen vuoden poissaolon jälkeen. Olemme jo ajaneet F2:ta radalla, ja se vastaa hyvin käskyihinni. Pyörä tuntuu hyvältä ja ensimmäiset testit ovat sujuneet mallikkaasti, Stefano Manzi sanoo.  

- Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että olen osa MV Agusta Forward Racing -projektia. Se on minulle hyvä tilaisuus auttaa ja kehittää F2:tä kokemuksellani ja tietämykselläni. Omasta puolestani tämä on uusi kokemus sekä moottoripyörästä että kyseisestä tiimistä. Olen varma, että toimimme hyvin yhteen ja että teemme MV Agustasta  jälleen vakavasti otettavan nimen kilparadalla, sanooi Dominique Aegerter.


 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.