Bild
Seuraava artikkeli

​MotoGP:n promoottori ennustaa: "Jorge Lorenzo nousee mestaruustaisteluun"

Racebike

MotoGP:n promoottorin Dornan pääjohtaja Carmelo Ezpeleta uskoo, että Jorge Lorenzo nousee kaudella 2018 vahvasti maailmanmestaruustaisteluun.

Yhdeksän Yamaha-vuoden jälkeen Ducatille siirtynyt Lorenzo on ollut hankaluuksissa pyöränsä kanssa tällä kaudella. Jerezissä ja Aragoniassa hän ajoi kolmanneksi, MM-pisteissä Lorenzo on seitsemäntenä 106 pisteellään. Maailmanmestaruustaistossa yhä mukana oleva tallikaveri Andrea Dovizioso on kahminut 102 pistettä enemmän.

“Lorenzo tarvitsee aikaa saavuttaakseen koko potentiaalinsa Ducatilla, mutta uskon hänen olevan jo ensi kaudella mukana taistelemassa mestaruudesta”, Ezpeleta sanoo Motorsport.comille.

”Olen täysin varma, että kaikki Ducatilla ovat erittäin tyytyväisiä Jorgeen. Hän on parantanut koko ajan ja johtanut kilpailujakin aika monta kierrosta. Hänen on vain kyettävä ymmärtämään pyörää ja renkaita paremmin, Lorenzo etenee askeleen kerrallaan.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.