Bild
Seuraava artikkeli

​MotoGP:n harjoituksissa hurja kolari – Alex Marquez joutuu jättämään kisan väliin sisäisen verenvuodon vuoksi

Racebike

Marc VSD -tiimin Moto2:n MM-sarjassa kolmantena oleva Alex Marquez ei pysty osallistumaan viikonlopun Misanon kilpailuun. Hän ajoi rajulta näyttäneen kolarin perjantain harjoituksissa ja mursi lonkkansa.

Marquez on voittanut tällä kaudella kaksi osakilpailua. Hän lensi hurjasti pyöränsä päältä Misanon radan mutkassa kahdeksan aivan harjoitusten lopussa. Mies vietiin saman tien lääkintäkeskukseen.

Tuoreeltaan kerrottiin, että Marquez olisi murtanut lonkkansa, mutta Marc VDS:ltä tämä kiistettiin.

- Lonkka ei ole murtunut, mutta kova isku aiheutti sisäistä verenvuotoa, minkä vuoksi olisi liian riskialtista osallistua kilpailuun, tiimi tiedotti ensin.

Hetkeä myöhemmin tiimiltä tuli uusi tilannepäivitys.

- Magneettikuvissa on todettu pieni hiusmurtuma vasemmassa lonkkamaljassa.

Tiimin mukaan paluu on mahdollinen kahden viikon päästä Aragoniassa.

Kommentarer

#1
MonoGP
2017-09-08 20:56

Uutisoisitte asioista oikeilla nimillä !!! Tämähän on moto2 luokan juttu.

#2
Talvimies
2017-09-08 22:59

Sinänsä ei ole virhettä kun yleisesti puhutaan Moto GP:stä. Luokka on tässä Moto 2 kuten tekstissä mainittiin. Sekaannusta tietysti helposti aiheuttaa kun Marguesin veljekset ajavat eri luokissa ja helposti asia liitetään Markkiin. Hurja lento joka tapauksessa toivotaan ettei tullut mitään tosi vakavaa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.