Bild
Seuraava artikkeli

MotoGP-testit Sepangissa alkavat huomenna – loukkaantunut Cal Crutchlow palaa radalle, Jorge Lorenzoa ei testeissä nähdä

Racebike

LCR Hondan Cal Crutchlow loukkaantui viime kauden lopulla Australian Phillip islandilla, mutta palaa radoille huomenna alkavissa Malesian Sepangin testeissä.
Sepangissa testataan keskiviikkona, torstaina ja perjantaina.

Crutchlow kaatui pahasti Australiassa ja joutui jättämään kauden kolme viimeistä kilpailua väliin. Hänen oikeaan nilkkaansa tehtiin useampikin leikkausoperaatio.

LCR Hondan edustaja vahvisti Crutchlowin tekevän nyt paluun. Vielä joulukuussa Crutchlow kertoi, ettei ollut pystynyt kävelemään kuukauteen onnettomuuden jälkeen.

”Nilkka meni pahasti palasiksi monestakin eri luusta, se oli todella paha juttu. Minut leikkasi fantastinen kirurgi, joka sai parsittua nilkan kuntoon”, Crutchlow kertoi tuolloin Autosportille.

”Olen tyypillinen moottoripyöräkuski, haluaisin heti loukkaantumisten jälkeen kuumeisesti palata radalle. Nyt sellaisesta ei ollut toivoakaan.”

Myös molemmat Hondan tehdastiimin kuljettajat lähtevät tulevaan kauteen leikkausoperaatioiden jälkeen. Marc Marquezia pitkään vaivannut olkapää leikattiin, Jorge Lorenzo puolestaan mursi ranteensa harjoituksissa tammikuussa. Hän joutuu jättämään tämän viikon testit väliin.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.