Bild
Seuraava artikkeli

MotoGP-tähdet surivat Nicky Haydenin onnettomuutta: "Tätä on vaikea edes ymmärtää"

Racebike

Kun MotoGP-kuljettajat saapuivat Le Mansiin ennen Ranskan GP.tä, monilla oli ajatuksissaan päällimmäisenä pahasti pyöräonnettomuudessa loukkaantunut entinen kilpakumppani ja ystävä Nicky Hayden.

Hayden loukkaantui keskiviikkona pahasti Italian Riminillä, kun hän törmäsi autoon polkupyörällään. Hän on sairaalassa kriittisessä tilassa.

Kuusi kuljettajaa oli mukana torstain lehdistötilaisuudessa, ja heillä oli mukanaan kyltti, missä he ilmaisivat tukensa Haydenille. Valentino Rossi purki kaikkien tunteet sanoiksi.

- Kuulimme eilen tosi huonoja uutisia. Tätä on vaikea edes ymmärtää. Puhuin heti erään lääkäriystäväni kanssa, ja sain kuulla häneltä, että Nickyn tilanne on erittäin huono. Vasta nyt alan ymmärtää asian, Rossi sanoi.

- Vaikka tilanne on todella paha, toivomme parasta. Nicky on ennen kaikkea hieno ihminen, mutta myös upea kuljettaja.

Marc Marquez oli Haydenin tallikaverina, kun tämä edellisen kerran ajoi MotoGP:ssä tuuratessaan lokakuussa loukkaantunutta Dani Pedrosaa.   

- Tapasin hänet ensi kertaa vuonna 2008, kun tulin 125-kuutioisiin Repsol Hondalle. Hän on todella mukava kaveri. Viime vuonna Australiassa meillä oli yhdessä tosi hauskaa. Kuten Valentino sanoi, tämä on erittäin surullista. Tällaista ei voi koskaan odottaa ennalta. Moottoripyöräkilpailuissa ottaa isoja riskejä koko ajan, mutta sitten tapahtuu jotakin tällaista. Toivon todellakin parasta hänelle ja hänen perheelleen, Marquez sanoi.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.