Bild
Seuraava artikkeli
Niki Tuuli (Kuva: Petronas Sprinta Racing)

Moto2 aika-ajo Thaimaa: Baldassarri paalulle, Tuuli joutuu tyytymään lähtöruutuun 28

Racebike

Thaimaan GP:n aika-ajossa Italian Lorenzo Baldassarri rutisti Moto2-luokassa sunnuntain kisan ykkösruutuun. Niki Tuulen hyvin alkanut Thaimaan kisaviikonloppu ei jatkunut samalla tavalla lauantaina, ja imatralaisen lähtöpaikka on 28:s. Red Bull KTM Ajo –tiimin mestaruusjahdissa olevat kuljettajat starttaavat hyvistä asemista Thaimaan kisaan.

Baldassarria piti tiukalla espanjalainen Alex Marquez, joka jäi paalupaikka-ajasta 26 tuhannesosasekuntia. Eturivin kolmannen ruudun saa Valentino Rossin velipuoli Luca Marini, jolla oli eroa kärkiaikaan vain 34 tuhannesosaa.

Aika-ajon neljäs oli Mattia Pasini. Ajo Motorsportin kuljettajista Miguel Oliveira oli viides jäätyään kärkiajasta 0,155 sekuntia. Tiimikaveri Brad Binder oli seitsemäs.

Oliveira ja Binder ovat pisteissä toisena ja kolmantena. Oliveira on johdossa olevaa Francesco Bagnaiaa jäljessä 19 pistettä ja Binderillä on eroa 90 pistettä. Bagnaia oli aika-ajossa kuudes.

Moto3-luokan aika-ajon nopein oli italialainen Marco Bezzecchi. Ajon Darryn Binder oli kuudes sivuten uransa parasta aika-ajosijoitusta.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.