Bild
Seuraava artikkeli
KTM:n ainoa ongelma on hidas pyörä...

Mika Kallion KTM-tallikaveri synkkänä: ”Ainoa ongelmamme on hidas pyörä”

Racebike

​KTM:n kilpakuljettaja Pol Espargaro kuvaa tallin pyörää Yamahaan verrattuna mustavalkoiseksi – mutta tarkoittaa sillä pelkkää hyvää.
Espargaro siirtyi KTM:lle täksi kaudeksi Tech 3 Yamahalta.

 "Minulle tämä pyörä on helpompi ajaa kuin Yamaha. Siihen verrattuna tämä on yksinkertaisempi, mustavalkoinen", Espargaro sanoo Motorsport.comilla.

"Kun tällä pyörällä antaa palaa, tulee hyvä kierrosaika. Yamahalla piti ajaa erittäin siististi, jos halusi kovan kierroksen. Ainoa ongelmamme on se, että pyörä on hidas."

"Mutta tämä on vasta alku. Pyörästä puuttuu vielä persoonallisuutta. Yritämme kovasti rakentaa sitä. Pyörää on nyt saatava yksinkertaisesti nopeammaksi. Uskon sen onnistuvan, koska tiedämme, millainen pyörä tämä on luonteeltaan", Espargaro uskoo.

Qatarin avauskilpailussa hän oli 16:s ja tallikaveri Bradley Smith 17:s.

Kommentarer

#1
Pena0
2017-04-08 12:40

Sen takia Yamaha sopi täydelliesti Lorenzolle ja sopii nyt Vinalesille ja myös Zarcolle. Kaikki ajotyyliltään juuri sellaisia pehmeitä. Toki myös Rossille se on aina sopinut vaikka nyt onkin vaikeaa. Nuo kolme kuskia on kuitenkin täydellisesti sitä mitä Yamahan kalusto tarvitsee.

#2
MonoGP
2017-04-10 00:35

Kahden ensimmäisen kisan molemmilla podiumeilla, eikä pyörä sovi ?
Tiesitkö pena miksi Rossi siirtyi Yamahalle ? Kaksi mestaruutta Hondalla sai maanmiehen Max Piaggin katkeraksi ja huomautti, että: helppohan se on Hondalla voittaa. Vale lähti Yamahalle jossa Tohtorille valmistettiin Tohtorille mieleinen peli ja tilastot puhukoot Yamahan-Rossin yhteensopivuutta. Hauskinta jutussa on, kun Piaggi siirtyi Hondalle, niin... tai kaiva taas tilastot esiin, sieltä löytyy myös lisää asiaa Yamahasta, joka ei ollut kohdannut Tohtoria.

#3
MonoGP
2017-04-10 02:14

Taitaa Pol maalailla ruusuisia tulevaisuuden kuvia ?
Aika näytää, onko KTM nopea, vielä ei kannattas pollyccionkaan keulia... Vai onkohan pol jo unohtanut, että jokaisessa kalenterin kisaprofiilissa on myös mutkia ja niistäkin pitäisi suoriutua mahdollisimman nopeesti, ja M Kalliolla tuskin on tarvetta antaa harhaan johtavaa tietoa työkalustaan, jonka runkoa M.K. etenkin moitti. Kertoi mm.ssa ettei kaasua pääse avaamaan tarpeeksi aikaisin, mutkasta lähdettäessä, ja se jos joku vaikuttaa suoranopeuteen. KOrjatkaa jos tietoni on päässyt vanhenemaan.

#4
Pena0
2017-04-10 14:30

MonoGP. En missään kohtaan sanonut että pyörä ei sopisi Rossille. Ihme ukkohan se on, että tämän kauden kaikista ongelmista huolimatta mitä valitellut, niin ottanut silti kaksi podiumia. Sanoin kuitenkin, että Rossille se on myös aina sopinut vaikka tälläkaudella onkin ollut vaikeaa omien sanojensa mukaan ja ei ole tykännyt uudesta pyörästä niin paljoa. Valestahan nyt on tullut niin Yamahan mies kuin voi olla.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.