Bild
Seuraava artikkeli

​Mika Kallio tyytyväinen avaukseensa Itävallassa: ”Erot kärkeen tosi pieniä”

Racebike

Mika Kallio oli Itävallan GP:n avauspäivän harjoituksissa yhteisaikojen 19:s, mutta vain reilun sekunnin päässä kärjestä.

Kallio oli 0.344 sekuntia tallikaveriaan Bradley Smithiä nopeampi, toinen tallikaveri Pol Espargaro puolestaan ajoi parhaan kierroksen 0.469 sekuntia kauden toista villin kortin kisaansa ajavaa Kalliota nopeammin.

- Ei huono avauspäivä Red Bull Ringillä pitkän kilpailutauon jälkeen. 1,2 sekuntia päivän kärkiajasta. Sijoitus olisi voinut olla parempi, mutta erot olivat tänään tosi pieniä. Huomenna parannetaan, etenkin kakkossektorissa. Mahtavaa päästä ajamaan täällä, Kallio kertoi Facebook-sivuillaan.

Kommentarer

#1
Pena0
2017-08-11 20:48

Sinällään respectit Kalliolle, että edelleen jaksaa uskoa vakituiseen paikkaan MotoGP:ssä ja työskennellä kohti sitä. Se että kuinka todennäköistä se on niin en tiedä, mutta onhan se äärimmäisen haastavaa saavuttaa 34v iässä. Nykyään kaikissa moottoriurheilu sarjoissa nuoret kaverit on niitä joihin tiimit sijoittaa. Sinällään sääli koska on monia hieman kokeneempia kavereita keillä olisi edelleen annettavaa. Varsinkin F1:ssä käytännössä jos et ole viimeistään 25v sarjassa, niin turha siitä on enään haaveillakkaan. MotoGP:ssä ehkä muutama vuosi enemmän aikaa. Pol tekee hyvää työtä ja vaikea nähdä, että KTM rupeaisi Kallion takia purkamaan Smithin sopimusta joka päättyy ensikauden jälkeen. 2019 Miguel Oliveira ottanee Smithin paikan nuoremman Espargaron tallikaverina.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.