Bild
Seuraava artikkeli

​Mika Kallio testitöihin ensi viikolla – Bradley Smith puhuu hurjia

Racebike

Jos KTM:n toisen kisakuljettajan Bradley Smithin puheisiin on uskominen, KTM:n 2018 RC16 tulee ottamaan tulevina kuukausina huimia kehitysaskelia. Smith uskoo kierrosvauhdin paranevan jopa puoli sekuntia kauden ensimmäisistä testeistä verrattuna kärkitiimeihin.

Smith testasi Jerezissä kolme päivää uutta pyörän runkoa. Hän ja Pol Espargaro ehdottivat testien perusteella aika isojakin muutoksia pyörään. Mika Kallio pääsee testaamaan niitä joulukuun alussa.

”Muutoksilla voimme parantaa kierrosaikojamme puoli sekuntia. Seuraava askel on päästä mutkiin ja niistä ulos mahdollisimman lujaa. Honda ja Ducati ovat sillä osa-alueella ihan huippuja, mutta me tulemme parantamaan sillä alueella selvästi”, Smith sanoo Crash.netillä.

”Pyörään tehtävät muutokset ovat tässä avainasemassa. jos Mikan testit sujuvat kuten oletan, pystymme kehittymään sen puoli sekuntia. Tällä hetkellä olemme ehkä sijoilla 10-12 nopeudessa, mutta kauden alkaessa jo kymmenen joukossa, mistä tulemme kehittymään TOP 6:een”, Smith paaluttaa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.