Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Gold and Goose

Mika Kallio polvileikkaukseen – kolme nivelsidettä poikki

Racebike

Villin kortin kilpailuunsa valmistautunut KTM:n testikuljettaja Mika Kallio joutuu jättämään Sachsenringin MM-osakilpailun väliin ja lentämään Suomeen polvileikkaukseen.

Mika Kallion piti käyttää tänä viikonloppuna Saksan Sachsenringin MotoGP-osakilpailussa kauden kolmas villikortti, mutta mies kaatui tänään pahasti vapaissa harjoituksissa ja loukkasi oikean polvensa.

”Perä lähti nopean mutkan sisääntulossa luistamaan, ja jouduin nostamaan pyörän pystyyn kesken mutkan, jolloin ajauduin turva-alueen hiekalle. Minun piti kaataa pyörä, etten osu seinään”, Kallio kertaa tapahtumia.

Kalliolla oli kuitenkin vauhtia tuossa kohtaa niin paljon, että pyörä heitti hänet selästä ja lopulta lensi miestä päin.

”Turva-alueen ilmatyynyt estivät onneksi pahemman loukkaantumisen. Oikea polvi tutkittiin Chemnitzin sairaalassa ja magneettikuvista selvisi, että kolme nivelsidettä on poikki ja vaatii leikkausta”, Kallio harmittelee.

Mies lentää lauantaina Suomeen valmistautumaan leikkaukseen.

Teksti: Mika Kallion Tiedotus
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.