Bild
Seuraava artikkeli

Mika Kallio nuorten kuskien tukena Aragonissa

Racebike

World Supersportin MM-sarja jatkuu Espanjan Aragonissa, jossa Kallio Racing lähtee taistelemaan kärkisijoista. MotoGP:ssä KTM:n testejä KTM:lle ajava Mika Kallio matkusti kannustumaan veljensä luotsaamaa tiimiä ja sen kuljettajia.

Aragonin kilpailu on ensimmäinen, jossa ovat mukana myös World Supersport 300-luokan kuljettajat. Kallio Racingin väreissä heitä on kaksi, Kimi Patova ja brasilialainen Renzo Ferreira. Pikkuluokka tuo aivan uudenlaista säpinää kilpailuun.

”No, kyllähän sitä säpinää on enemmän, mutta ihan kiva, että Mika tulee tänne viikonlopuksi ja hän pystyy varmasti auttamaan kuljettajia monessakin eri asiassa", Vesa Kallio sanoo.

Mika Kallio ei päässyt kauden ensimmäisiin kisoihin Australiassa ja Thaimaassa omien ajokiireidensä takia, mutta Aragoniin hän ehti.

”Ensimmäistä kertaa pääsen pelipaikalle ja se on mukava juttu, kun nuo kolmesatasetkin aloittavat kautensa. Niiden mukaan tulo on tiimille haastava homma, joten hienoa olla paikalla. Todella hyvä, että nämä kuljettajat pääsivät testaamaan laitteita juuri tällä radalla reilu viikko sitten", Mika Kallio toteaa. 

Tiimin nuorisuomalaiskuljettaja on innoissaan kisasta.

”Fiilis on hyvä, sillä päästiin testaamaan uutta pyörää ja rataa. Sain hyvin ajoa alle ja odotan todella sunnuntain kilpailua, jossa sitten nähdään minkälainen taso siellä on”, Patova kertoo.

World Supersport -luokan MM-sarjassa kilpailieva Niki Tuuli lähtee kilpailuun MM-sarjan toiselta sijalta ja tavoitteena on vain voitto. Aragonin rata on miehelle entuudestaan tuttu, joten mahdollisuudet ovat paremmat kuin  kauden aikaisemmissa kilpailuissa, joissa Tuuli oli viides ja kolmas.

Kilpailu ajetaan sunnuntaina.
 

Lue lisää aiheesta: Yamaha

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.