Bild
Seuraava artikkeli

Mika Kallio KymiRingistä: ”Korvaamattoman arvokasta”

Racebike

KymiRing on jo tehnyt promoottori Dornan kanssa esisopimuksen MotoGP-kilpailusta vuodelle 2019. Epäilijöitä riittää edelleen, valmistuuko rata siihen mennessä, jos koskaan.

KymiRingillä on ollut ongelmia yksityisen rahoituksen kanssa. Ratayhtiö vakuuttaa, että rahat tulevat löytymään. KTM:n Mika Kallio toivoo todellakin niin.

”Toivon todellakin niin paitsi itseni, kaikkien suomalaisnuorten puolesta, jotka haluaisivat päästä mukaan tähän lajiin”, Kallio sanoo GP Onelle.

”Kaikilla isoilla GP-tiimeillä on omat paikkansa Espanjassa, Italiassa, Englannissa tai niiden naapurimaissa Ranskassa, Belgiassa ja Saksassa. Ja siellä niitä kilpailuja ajetaan. Meillä Suomessa on paljon hyviä kuljettajia, mutta he eivät ole kovin tunnettuja, koska meillä ei ole vahvaa markkinointikoneistoa. Juuri siksi GP-kilpailu Suomessa 2019 olisi koko lajille meillä erittäin tärkeä.”

Kallio painottaa myös kilpailun välillisiä vaikutuksia.

”Se generoisi tuloja meille ja pystyisimme luomaan hyviä uusia kontakteja, mitkä ovat tässä lajissa täysin korvaamattoman arvokkaita”, Kallio sanoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.