Bild
Seuraava artikkeli

Mika Kallio: ”Isompi ero kuin viime vuonna – raju fakta”

Racebike

Mika Kallio ajoi Thaimaan MotoGP-testien päätöspäivänä viikonlopun parhaan aikaansa. Hän oli koko viikonlopun yhteistuloksissa 19:s vain 0,248 sekuntia tallikaveri Bradley Smithiä hitaampana.

Kallio ei ollut tyytyväinen testien antiin.

”Yli sekunti kärkeen tarkoittaa isompaa eroa kuin parhaimmillaan viime kaudella. Silloin oltiin jo 0,6-0,8 s päässä kärjestä. Siinä on raju fakta, josta näkee missä mennään”, kallio kommentoi Facebook-sivuillaan.

”Sunnuntaina tuli taas paljon kierroksia, tuntuu aika lailla kropassa, rata on suht fyysinen. Tänään mentiin eteenpäin kehityksessä, tosin se vaati hiukan palaamista viimekauden osiin. Kokeiltiin eri takahaarukoita, keulaa, aerodynamiikkapakettia jne. Löytyi mielenkiintoisia pikkuparannuksia, joita lisää analysoimalla voidaan vielä parantaa. Mutta en voi olla tyytyväinen siihen miltä ajaminen tuntuu, uusi pyörä ei anna vielä samaa luottamusta kuin vanha”, Kallio analysoi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.