Bild
Seuraava artikkeli
(Vasemmalta) Jens Hainbach, Miguel Oliveira, Pit Beirer ja Mike Leitner (Kuva: Markus Berger / KTM Media Library)

Miguel Oliveira siirtyy vuonna 2019 MotoGP-luokkaan

Racebike

KTM on julkistanut portugalilaisen Miguel Oliveiran siirtymisen ensi kaudella MotoGP-luokkaan ja tallina on KTM Tech 3. KTM:n johtaja Beirer kiittelee Aki Ajoa nuorten ajajien, kuten Oliveiran opastuksesta heidän kehityspoluillaan.

"Nyt on kausi vasta alussa, mutta olen tyytyväinen, että KTM on nähnyt ajoani kylliksi tällä ja viime kaudella antaen minulle mahdollisuuden siirtyä MotoGP-luokkaan. Sinne pääsy on ollut aina unelmani. MotoGP-luokka oli tavoitteeni".

" Meillä on Moto2-luokassa pitkä kausi edessä. Kun ensi kauden sopimusasia on kunnossa, se rentouttaa ja pystyn täysin keskittymään Moto2-luokkaan tällä kaudella", kertoi Oliveira.

Miguel Oliveira on kulkenut KTM-kehityspolun Red Bull Rookies Cup:n, Moto3:n ja nyt parhaillaan käynnissä olevan Moto2-luokan kautta GP-sarjan kuninkuusluokkaan.

KTM:n moottoriurheilujohtaja Pit Beirer on tyytyväinen, että heidän luomansa nuorten Red Bull Rookies Cup –sarjasta ja kahden pienemmän GP-luokan kautta on edetty MotoGP-luokkaan.

" Yhdessä Aki Ajon kanssa loimme KTM:n Moto2-projektin alustaksi MotoGP-luokkaan. Kiitos Akille erinomaisesta yhteistyöstä ja kuljettajien ohjaamisesta kohti MotoGP-luokkaa".
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.