Bild
Seuraava artikkeli

Maverick Vinales voitto mielessä Le Mansiin - Valentino Rossi varovaisempi

Racebike

Vuosi sitten Le Mansin MotoGP-kilpailussa kolme Yamahan M1-pyörää oli kilpailun kärjessä. Valentino Rossi kuitenkin kaatui, mikä olikin Yamahalle ainoa negatiivinen asia kilpailussa. Paljon on vuodessa tapahtunut, mutta La Mansin pitäisi nytkin sopia Yamahalle hyvin.

Jerezin hankalan kilpailun jälkeen Yamaha testasi Jerezissä ja Mugellossa päästääkseen paremmin jyvälle pyörästään.

Rossi on voittanut kuninkuusluokan kilpailun Le Mansissa kolmesti, ollut kuudesti kakkonen ja kolmesti kolmas.

”Hienoa päästä tänne, sillä ainakin paperilla meidän pitäisi olla Le Mansin radalla nopeita. En uskalla kuitenkaan ennustella mitään, sillä kilpailijamme ovat tosi kovia”, Rossi sanoi.

”Pyörämme pitäisi olla täällä paljon kilpailukykyisempi kuin aiemmissa kilpailuissa. Silti on hankala sanoa ennalta, miten se vertautuu muiden tiimien pyöriin. Tiimi ja minä teemme kaikkemme, että onnistumme viikonloppuna. Tulee tosi mielenkiintoista kyllä.”

Maverick Vinales voitti Le Mansin viime vuoden kilpailun ja lähtee nytkin viikonloppuun voitto mielessä.

“Jerez oli meiltä todella huono kilpailu taas kerran, mutta testit sen jälkeen ovat onnistuneet hyvin. Olemme todella lähellä löytää täydelliset säädöt, joten Le Mansiin lähden erittäin luottavaisena”, Vinales sanoi.

”Voitin täällä viime vuonna, joten muistot ovat todella hyvät. Haluan nyt toistaa sen tempun. Rata on hyvä Yamahalle ja sopii ajotyyliini, kaikki on mahdollista.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.