Bild
Seuraava artikkeli

Maverick Vinales jälleen täynnä vihaa: "Olen saanut tarpeekseni tästä"

Racebike

Kun Valentino Rossi juhli podiumilla Mugellossa, tallikaveri Maverick Vinales murjotti pilttuussaan sijoituttuaan kahdeksanneksi. Mies oli täynnä vihaa ja pettymystä – jälleen kerran.

Kilpailu oli kolmas peräkkäinen, missä Vinales ei pystynyt ajamaan edes kuuden parhaan joukkoon. Hän on yhä MM-pisteissä kolmantena, mutta se ei miestä lämmittänyt.

”Olen saanut tarpeekseni tästä tilanteesta. On käsittämätöntä, että pyörääni tulee joka ikinen kerta pito-ongelmia, kun on kisa. Neljännessä harjoituksessa kaikki tuntui vielä mainiolta, ja warm upin jälkeen uskoin taistelevani voitosta. Sitten kisaan ja olenkin yhtäkkiä sekunnin kärkeä hitaampi joka kierroksella”, Vinales ihmetteli.

”Ihme etten kaatunut, tuntui, että jokaisessa mutkassa olin ihan riskirajoilla, ylikin, vaikka en edes ajanut täysillä. Tätä totaalista suorituskyvyn puuttumista on todella vaikea uskoa todeksi."

Yamahalla on yritetty kuumeisesti keksiä ratkaisuja Vinalesin ongelmiin, mutta niitä ei ole löytynyt.


“Aika-ajossakin kaikki toimi vielä erittäin hyvin. On mahdoton tilanne, että pyörä ei toimi lainkaan, eikä minulla ole hajuakaan, miksi. Joku sanoi, että pito-ongelma voisi johtua siitä, että ajamme Moto2-kisan jälkeen, mutta siihen on vaikea uskoa. Pyörän etupää tuntui koko ajan aivan kammottavalta, en tajua, viime vuoden alussa minulla ei ollut tällaisia ongelmia tippaakaan”, espanjalainen ärisi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.