Bild
Seuraava artikkeli

Mauno Hermunen tekemässä paluuta supermoton MM-sarjaan?

Racebike

Supermoton maailmanmestaruus, kossua palkintopallilla ja kansalaisuuden vaihto. Mauno Hermunen on aina herättänyt keskustelua ja nyt miestä ollaan istuttamassa takaisin supermoton MM-sarjaan.

Verkkosivusto Xracingin mukaan vuonna 2013 supermoton maailmanmestaruuden voittanut Mauno Hermunen olisi palaamassa MM-sarjaan. Huhujen mukaan hän liittyisi SWM:n tiimiin ja ajaisi kaudella 2018 supermoton MM-sarjaa. Bike ei tavoittanut Hermusta, mutta huhut ovat huomioitu kansainvälisiä medioita myöden.

29-vuotias Hermunen voitti Supermoton maailmanmestaruudenvuonna 2013. Kausilla 2012 ja 2014 hän ajoi MM-hopealle, ja kaudella 2010 MM-pronssille.

20170112193904.png?itok=NJej476_

Hermunen tunnetaan räväkästä tyylistään ja kovista kommenteista. Ajettuaan hopealle 2012, Hermunen kohahdutti juomalla palkintopallilla Koskenkorva-viinaa.
 

"Mmm, hyvää herkkua", Hermunen nauroi Helsingin Sanomien haastattelussa pari viikkoa kilpailun jälkeen.

"Ei ollut millään tapaa suunniteltu juttu. Kaveri toi pullon, joten ajattelin siinä sitten maistaa", Hermunen kommentoi Ilta-Sanomille aikanaan.

"Haters gonna hate. Ei sillä periaatteessa ole mitään väliä. Turha jauhaa paskaa, vaan sanoo asiat niin kuin ne on. Mut on opetettu rehelliseksi", Hermunen jatkoi Helsingin Sanomien haastattelussa.

Maailmanmestaruutensa jälkeen Hermunen kertoi aikovansa ajaa joukkueiden MM-kilpailuissa Bulgarian lipun alla. Syyksi hän kertoi Suomen moottoriliiton taloudellisen tuen puutteen. Hermunen sai Bulgarian passin, jolloin Suomen moottoriurheiluliitto antoi hänelle starttiluvan Bulgarian joukkueessa.  Bulgaria sijoittui toiseksi. Seuraavana vuonna Hermunen ajoi Suomen joukkueessa, joka sijoittui neljänneksi.

"Bulgariassa panostetaan kulttuuriin ja pelaajia ostetaan paljon ulkomailta. Sen lisäksi siellä on paljon hyvännäköisiä naisia", Hermunen sanoi Ylelle.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.