Penna, Pönniä ja Kostamo vaikuttivat edellisen kerran samassa tiimissä vuonna 2013, jolloin tiimi ajoi Suomen mestaruudesta Yamahalla.

Markka Racing tuo Imatralle kotimaiset huippunimet

Racebike

Markka Racing kokoaa entisen Penna Racingin jälleen yhteen. Tavoitteena on menestys Imatralla.

Penna Racing tuli tunnetuksi yhtenä Suomen ammattimaisimmista RR-tiimeistä. Tiimin taustalta löytyneet Markku Stedt ja Ilkka Pönniä ovat yhdistäneet jälleen voimansa ja koonneet kotimaiset road racing -huiput yhteen. Taustahahmojensa mukaan nimetty Markka Racing tähtää menestykseen Imatranajossa.
 
Kuljettajiksi Markka Racingiin on värvätty edellisestä tiimistä tutut, superstock 600 –luokan Suomen mestari, välivuotta viettänyt Erno Kostamo ja eläkkeeltä takaisin viivalle houkuteltu moninkertainen Suomen mestari Sami Penna sekä Imatran oma TT-sankari Juha Kallio. Kalustona tiimillä on Superbike-luokan BMW:t.
 
- Olemme asettaneet kaudelle yhden tavoitteen, se on kaksi Superbike-luokan kolmoisvoittoa Imatralla, täräyttää Pönniä.
 
Jos kuljettajat ovat Suomen huippua, on sitä myös muu tiimi. Päämekaanikkona toimii Markku Saarinen, muut mekaanikot ovat Timo Pennanen, Jukka Häyrynen ja Harri Mattila.
 
- On tärkeää että kuljettajien lisäksi mekaanikot ovat alansa huippuja, erityisesti katuradalla ei virheisiin ole varaa. Onkin hienoa, että olemme saaneet tutut ja ammattitaitoisiksi tietämämme miehet mukaan tiimiin, kiittelee Pönniä. 
 
Markka Racing ajaa Imatran lisäksi harjoitusmielessä ainakin Alastaron SM-kilpailun pari viikkoa ennen Imatraa.
 
- Uskon kuljettajiemme täydentävän toisiaan. Sami ja Erno ovat erittäin nopeita moottoriradoilla, ja uskomme, että Juhan avulla he oppivat myös katuratojen niksit, Pönniä uskoo.

Markka Racingin kauden päätapahtuma, Imatranajo kaasutellaan 19.-21. elokuuta. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: