Bild
Seuraava artikkeli

Marc Marquez: “Vinales on nopeampi kuin kaikki muut”

Racebike

MotoGP:n hallitseva maailmanmestari Marc Marquez myönsi, että Yamahan Maverick Vinales on tällä hetkellä porukan nopein, kun viimeisetkin kauden testit saatiin ajettua Qatarin Losailin radalla.

Repsol Hondan ykköstykillä oli tapahtumarikas viimeinen testipäivä, sillä hän kolaroi peräti kolmesti.

Kierrosajoissa hän oli vasta kymmenenneksi nopein.

"Olen tyytyväinen siihen, että löysin täällä kuitenkin ihan hyvän ajorytmin. Mutta eiväthän nämä testit sujuneet ihan kuten olisimme toivoneet", Marques sanoi MotoGP.comilla.

"Kaaduin kolmesti. Jarrutuksessa tuli ensin jotakin ihmeellistä tärinää. Kolmas kaatuminen kisasimulaatiossa oli ihan oma mokani. Pitkissä vedoissa on vain annettava rohkeasti palaa, muuten ei saa käsitystä, missä oikeasti mennään. Mutta onneksi nämä tapahtuivat nyt testeissä, avauskilpailussa kahden viikon päästä pystymme varmasti hallitsemaan asiat paremmin."

"Kuten sanoin, rytmimme oli ihan hyvä. Tällä radalla ainoastaan Maverick Vinales näytti muita parempaa vauhtia. Jos kilpailu olisi huomenna, uskon, että taistelisimme palkintopallipaikasta", Marquez sanoi.  

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.