Marc Marquez tiukasta MM-taistelusta: "On vain uskottava ja toivottava"

Racebike

Hallitseva maailmanmestari Hondan Marc Marquez on noussut MotoGP:n MM-sarjan piikipaikalle voitettuaan kaksi kilpailua peräkkäin. Itävallasta hän haluaisi ottaa kolmannen peräkkäisen voiton, mutta tunnistaa hyvin haasteen.

Marquez oli viime vuonna Red Bull Ringillä vasta viides. Hänen johtonsa MM-sarjassa Maverick Vinalesiin on 14 pistettä.

- Juuri Red Bull Ringillä meillä oli vuosi sitten isoja vaikeuksia. On vain uskottava ja toivottava, että tänä vuonna kaikki olisi toisin, Marquez sanoo France 24:llä.

Tshekissä viime viikonloppuna Marquez osoitti taktisen neroutensa tulemalla pyöränvaihtoon tismalleen oikeaan aikaan.

- Myös Brnon rata on ollut meille erittäin haastava. Lopulta onnistumme täydellisesti ja saimme hienon tuloksen. Se antaa positiivista virtaa Itävaltaan.

Marquezin takana MM-sarjan kakkosena kyttäävä Yamahan Maverick Vinales tietää Itävallan GP:n tärkeyden, sillä Honda vei kaksoisvoiton Brnossa, kun Dani Pedrosa oli kakkonen.

- Meidän tilanteemme on nyt se, että seuraavissa kilpailuissa on ihan pakko päästä palkintopallile, jos haluamme maailmanmestaruuden. Testien jälkeen tunnelma on positiivinen, joten lähden Itävaltaan vain voitto mielessä, Vinales kertoi.

Vuosi sitten Itävallassa juhlivat Ducati ja Italia; Andrea Iannone voitti ja maanmies Andrea Dovizioso varmisti tiimille kaksoisvoiton.  

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: