Bild
Seuraava artikkeli

Marc Marquez ja Honda jatkosopimukseen

Racebike

Hallitseva MotoGP:n maailmanmestari Marc Marquez ja Honda ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen, mikä pitää nelinkertaisen maailmanmestarin Hondalla myös kaudet 2019 ja 2020.

Kaikkien kärkitallien kuljettajien sopimukset MotoGP:ssä päättyvät tämän kauden jälkeen. Yamaha julkisti jo Maverick Vinalesin jatkosopimuksen, nyt Honda ilmoitti tehneensä Marquezin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Marquez teki MotoGP-debyyttinsä Hondalla 2013, hän on ajanut tiimissä koko uransa kuninkuusluokassa huikealla menestyksellä; mestaruuksia on neljä, vain kaudella 2015 hän jäi kolmanneksi.

”Olen todella innoissani, että saan jatkaa Hondan tehdastiimissä. On aina ylpeyden aihe, kun saa ajaa kilpaa tässä Hondan perheessä. Arvostan todella paljon sitä, miten tiimi tekee joka päivä töitä sen eteen, että minä saan, mitä tarvitsen”, Marquez kertoo.

“Kauden testit ovat menneet erinomaisesti, ja nyt kun minulla on jatkosopimus, voin keskittyä vain ja ainoastaan ajamiseen. Aion jatkaa ajamista nauttien ja teen kaikkeni, että saavutamme asettamamme tavoitteet.

Myös HRC:n presidentti Yoshige Nomura oli erittäin tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.


”Olen todella iloinen, että Marc halusi jatkaa ajamista meidän tehdastiimissämme. Hän on aina valmis ajamaan itsensä aivan limitille, mielestäni hän on näiden vuosien aikana myös kasvanut kuljettajana. Olen varma, että pystymme tarjoamaan hänelle tälläkin kaudella kaluston, jolla pääsemme heti ensimmäiseen kilpailuun vahvoista asemista.”   
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.