Bild
Seuraava artikkeli

Marc Marquez Itävallasta: ”Ducatit ovat siellä suosikkeja”

Racebike

Vaikka Andrea Dovizioso voitti Brnon kilpailun, seuraavan päivän testeissä nopein oli Marc Marquez. Ei se toki kisavoittoa vastaa, mutta antoi itseluottamusta ensi viikonlopun Itävallan GP:tä ajatellen.

”Testit olivat oikein positiiviset, sain ajettua todella paljon kierroksia. Kokeilin tosi paljon erilaisia asioita, pyöriäkin oli neljä erilaista. Oli pakko testata monia asioita, joten emme keskittyneet koviin kierrosaikoihin”, Marquez sanoo.

Hondalla oli mukana testeissä myös täysin musta pyörä.

”Se on prototyyppipyörä, jota kokeilin myös Barcelonan testeissä. Siinä on ensi vuoden pyörämme komponentteja, mutta myös osia, joita voimme hyödyntää loppukauden aikana. Mahdollisesti joitakin jo Itävallassa.”

Vaikka testi oli hyvä, muutamia huolenaiheitakin Marquezilla on.

”Pyydän koko ajan insinööreiltä lisää tehoja pyörään, sillä Ducatilla tehoja on nyt enemmän kuin meillä. Meidän pitää myös selvittää, miksi Yamaha ja Ducati ovat meitä parempia pehmeillä renkailla, täytyy testata, onko kyse säädöistä tai katteesta. Renkaiden toiminnassa kovimmat kilpailijamme ovat meitä edellä”, Marquez sanoo.


Red Bull Ringillä Marquez pitääkin Ducatia suosikkina.

”Ducati on aina voittanut siellä, joten he ovat suosikkeja. Paljon on kiinni siitä, kuinka renkaat saa toimimaan. Jos meillä on mahdollisuus voittaa, totta kai yritämme. Voi olla, että ratkaisu menee ihan loppusuoralle”, Marquez arvelee.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.