Bild
Seuraava artikkeli

Marc Marquez huimasta ohitusyrityksestään: “En pystyisi nukkumaan, jos en olisi yrittänyt”

Racebike

MotoGP:n MM-sarjaa johtava Marc Marquez oli kahden kilpailun voittoputkessa, mutta Ducatin Andrea Dovizioso murskasi haaveet kolmesta peräkkäisestä voitosta Itävallassa.

Kaksikko ajoi peräkanaa pitkään kilpailun lopussa. Viimeisen kierroksen viimeisissä mutkissa Marquez iski ja yritti ohi, muttei onnistunut. Dovizioso jätti hiukan ovea auki, mutta Marquez ajoi hitusen pitkäksi oltuaan jo edellä.

- Siinä viimeisellä kierroksella pyöri paljon asioita päässäni, mutta unohdin hetkeksi MM-taistelun. Puskin vain niin täysillä kuin pystyin, Marquez naurahti kilpailun jälkeen.

- Päätin laittaa kaiken likoon viimeisessä mutkassa, koska tiesin, miten tärkeä olisi voittaa. Mutta myös kakkossija oli todella tärkeä. Vuosi sitten meillä ei kulkenut täällä ollenkaan, emme päässeet silloin lähellekään Ducateja. Nyt haastoimme heidät.

- Tulin siihen mutkaan aivan limitillä. Minun oli yritettävä, muuten en olisi pystynyt nukkumaan öitäni rauhassa. Yritin ja yritin, vaikka riskilläkin. Olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka en päässyt ohi, nämä ovat tärkeät 20 pistettä.

- MM-taistelu on nyt niin tiukka, että jos voi saada yhdenkin pisteen lisää, sitä on pakko yrittää, espanjalainen sanoi.

Marquezin johto Doviziosoon on 16 pistettä, Yamahan Maverick Vinales on perässä 24 pistettä ja Valentino Rossi 33.

Kommentarer

#1
Talvimies
2017-08-14 11:14

Mark ajoi hyvän kisan, täytyy sanoa että pojasta alkaa kasvamaan mies ei ota liian vakavasti asioita vaan osaa suhtautua asiaan myös huumorilla. Kuitenkin on tosi kova kilpailija Nostan hattua.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.