Bild
Seuraava artikkeli

Marc Marquez: “Ei mitään kiistaa Jorge Lorenzon kanssa”

Racebike

MM-sarjaa johtava Hondan Marc Marquez väittää, ettei hänellä ja ensi kauden tallikaverilla Jorge Lorenzolla ole mitään kiistaa, vaikka Lorenzo on syyttänyt kärkevästi Marquezia Aragonian onnettomuudesta.

Marquez ei usko, että jupakka vaikuttaa miesten väleihin tallikavereina ensi vuonna.

“Olen jo puhunut asiasta Jorgen kanssa, soitin hänelle maanantaina. Kysyin, kuinka hän voi, sillä välitän tulevasta tallikaveristani. Hänellä on oikeus mielipiteeseensä kuten minullakin omaani. Se oli puhdas kilpailutilanne, ja mielestäni ei ole mitään järkeä jatkaa tätä keskustelua”, Marquez sanoi.

Marquezilta kuitenkin tivattiin, uskooko hän Aragonian tapahtumien aiheuttaneen kitkaa kaksikon välille, jopa välirikon.

“Ei hän ainakaan sitä mieltä ollut, kun keskustelimme. Kaikki on ihan OK.”

MM-sarjaa on jäljellä viisi kilpailua ja Marquez johtaa sarjaa peräti 72 pisteellä. Hyvä sijoitus sunnuntaina Buriramissa silottaisi hänen tietään viidenteen maailmanmestaruuteen. Mestaruuden varmistaminen on mahdollista jo seuraavana viikonloppuna Japanin Motegissa.

”Lähden kilpailuun jälleen täysin samalla ajatuksella kuin missä tahansa muussa kilpailussa. Heti perjantaina yritän päästä sellaiseen fiilikseen, että taistelen voitosta sunnuntaina. Yritän koko viikonlopun valmistaa itseäni ollakseni valmis ja sunnuntaina nähdään, pystynkö taistelemaan voitosta vai yritänkö ainoastaan ottaa mahdollisimman paljon pisteitä”, Marquez sanoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.