Bild
Seuraava artikkeli
Mika Kallio (Kuva: Gold and Goose / KTM Media Library)

Marc Marquez ajoi voittoon Jerezissä – Kallio hienosti kymmenes

Racebike

Espanjan GP:n kuninkuusluokka huipentui kotiyleisön riemuksi Marc Marquezin selvään voittoon. Mika Kallio oli nopein KTM-kuljettaja taistelemalla kymmenenneksi.

Kisan alkupuolella ennakkosuosikeita alkoi tippua. Suzukin Alex Rins kaatui kuudennella kierroksella viidenneltä sijaltaan. Paalupaikalta startannut britti Cal Crutchlow meni nurin neljänneltä sijaltaan kahdeksannella kierroksella.

Kisan joutuivat jättämään yhteentörmäysten takia myös Dani Pedrosa (Honda) ja Ducati-kaksikko Jorge Lorenzo – Andrea Dovizioso.

Ruutulipulle ajoi Marquez reilun viiden sekunnin erolla ennen Yamahan Johann Zarco. Marquez nousi jälleen voitollaan pistejohtoon.

Kolmannesta sijasta oli kiivas kamppailu kolmen kuljettajan kesken. Lopulta kolmanneksi nousi Suzukin Andrea Iannone , Danilo Petrucci (Ducati) oli neljäs ja veteraanikuljettaja Valentino Rossin  oli tyydyttävä viidenteen sijaan.

Mika Kallio ohitti maalilinjan kymmenentenä ja eroa Mikalla oli Marqueziin reilut 19 sekuntia.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.