Bild
Seuraava artikkeli

Lahti täynnä intoa Asseniin

Racebike

777RR HRP Suzukin Eemeli Lahti pyrkii parantamaan viime vuoden kolmossijaansa, kun BSB-sarja vierailee Manner-Euroopassa Assenin osakilpailun merkeissä.

BSB-sarja vierailee Alankomaissa, kun vuorossa on kauden toiseksi viimeinen, Assenin radalla järjestettävä osakilpailu. 777RR HRP Suzukin Eemeli Lahti odottaa tulevaa viikonloppua innolla.

 
– Asseniin on aina mukava tulla. Tämä on lempiratani BSB-sarjassa ja yksi suosikeistani muutenkin. Se on ensimmäisiä isoja ratoja, joilla olen päässyt ajamaan, Lahti kertoo. Erityisen puoleensavetäväksi mies mainitsee nopeiden ja teknisten kohtien yhdistelmän luoman haastavuuden.
 
– Lisäksi minulla on täältä paljon hienoja muistoja ja hyviä tuloksia, Lahti sanoo viitaten muiden muassa viime kauden kauden kolmossijoihin BSB- ja IDM Supersport -osakilpailuissa.
 
– Lähtökohdat ovat muutenkin helpommat aiempiin kilpailuihin verrattuna, sillä rata on tuttu ja täältä meillä on jo melko paljon dataa, Lahti pohtii.
 
– Kun vielä oma itseluottamuskin on hyvällä tasolla, voi viikonlopun urakan aloittaa hyvillä mielin, Lahti myhäilee.
 
Sumuisten saarien sää tuo BSB-sarjaan usein oman jännitysmomenttinsa, ja Lahti kertoo myös Hollannin taivaan näyttävän jokseenkin huolestuttavalta.  

– Jos sää pysyy kuivana, en voi olla tyytyväinen muuhun kuin voittoon. Jos ajamme märällä, on kärkiviisikkoon sijoittuminen realistinen tavoite, Lahti kertoo.
 
BSB-sarjan 11. osakilpailu järjestetään 29.9.-1.10. ja sen areenana toimii TT Circuit Assen. Eemeli Lahti osallistuu 777RR HRP Suzuki -tiimin Suzuki GSX-R 600:lla BSB Supersport -luokkaan, joka ajaa viikonlopun aikana kaksi kilpailulähtöä: lauantaina ajettava 12 kierroksen sprinttikilpailu starttaa klo 16.40 ja sunnuntain täyspitkä 15 kierroksen kilpailu klo 16.35 Suomen aikaa. Molemmat lähdöt ovat katsottavissa Eurosport Playerilla.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.