Bild
Seuraava artikkeli

Lähde: Jorge Lorenzon Suzuki-sopimus jo allekirjoitettu

Racebike

Motorcycle Newsin mukaan Jorge Lorenzo on kertonut jo Ducatille, ettei aio jatkaa tiimissä ensi kaudella, kun hänen sopimuksensa loppuu. Viisinkertaisen maailmanmestarin odotetaan siirtyvän Suzukille.

Espanjalaisella on ollut suuria vaikeuksia sopeutua Desmosediciin, eikä hän ole voittanut kilpailuakaan. Hän on ajanut Ducatilla nyt 21 kilpailua, ollut kolmesti podiumilla ja kerännyt 137 MM-pistettä. Samassa ajassa tallikaveri Andrea Dovizioso on samassa voittanut seitsemän kilpailua ja ollut yhdeksän kertaa palkintopallilla. Pisteitä hän on kerännyt 307.

Ducatin pyörän heikkoudet ovat olleet Lorenzolle myrkkyä, eikä hän ole saanut pyörästä ja itsestään parasta irti.

Motorcycle Newsin lähteen mukaan Suzuki-sopimus olisi jo tehty ja se saatetaan julkistaa jo Jerezissä tänä viikonloppuna. Lorenzo itse pysyy asian suhteen kryptisenä.

”Yritän edelleen kaikkeni, että saisin yhdistelmän Ducati-Lorenzo toimimaan. Uskon, että se on yhä mahdollista. Keksityn nyt ainoastaan siihen. Kaikki muu on manageritiimini hommia ja ne tulevat ajallaan. Katsotaan, mitä tapahtuu.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.