Bild
Seuraava artikkeli
Miikka Kuosmanen otti ensituntumaa HRP Suzukin pyörään kauden 2015 päättäneessä Motoparkin kilpailussa.

Kuosmanen Suzukilla road racingin SM-sarjaan

Racebike

Vuoden 2015 Superstock B:n cup-mestari Miikka Kuosmanen kamppailee tulevalla kaudella luokan Suomenmestaruudesta 777RR HRP Suzukin kalustolla.

Viime vuonna Superstock B:n cup-mestaruuden jo ennen kauden viimeistä kilpailuviikonloppua varmistanut Miikka Kuosmanen vakuutti otteillaan 777RR HRP Suzukin tiimipäällikön Joni Hannulan siinä määrin, että tiimi tarjosi Kuosmaselle mahdollisuuden osallistua Suzuki GSX-R:llä SM-luokkaan kauden päättävässä Motoparkin kilpailussa.

- Olin varma, että Miikka on erittäin kehityskelpoinen kuljettaja, ja tuo viikonloppu vain vahvisti käsitystäni. Saimme pienessä ajassa todella paljon aikaan, Hannula kiittelee. 
 
HRP:n pyörällä ajettiin viime vuonna Superstock 600 –luokan mestaruuteen, ja tiimin tavoite on pitää kuljettajansa kultakannassa myös tulevalla kaudella. Myös komeetan lailla kotimaisen road racingin kärkeen noussut Kuosmanen pitää menestysmahdollisuuksiaan SM-sarjassa erinomaisina.

- Yhteinen sävel HRP Suzukin kanssa löytyi nopeasti ja pidän tiimin tavasta toimia. Pyörä poikkeaa hieman aiemmin käyttämästäni, mutta pääsin nopeasti senkin kanssa sinuiksi, Kuosmanen kiittelee.  

- Kalustosta tai tiimistä menestys ei ainakaan jää kiinni, ja voittoa lähdetään aina hakemaan, kun kypärän laittaa päähän! nauraa Kuosmanen. 
 
Vaikka Kuosmanen on tänä vuonna täysin fokusoitunut road racingin SM-sarjaan, pitää hän HRP Suzukia hyvänä tiimivalintana myös  tulevaisuutta silmälläpitäen. 
 
- On motivoivaa tietää, että jos oma kehityskäyräni säilyy samanlaisena, on 777RR HRP Suzukin kanssa mahdollista päästä kilpailemaan maailmalle ja todella kovatasoisiin sarjoihin, Kuosmanen pohtii. 
 
- Suurkiitos vielä yhteistyökumppaneilleni, jotka ovat mahdollistaneet tämän kauden ajamisen, Kuosmanen lopettaa. 

Miikka Kuosmanen ja 777RR HRP Suzuki nähdään ensi kerran tositoimissa road racingin SM-sarjan kauden avauskilpailussa Jurvan Botniaringillä 27.-29.5.2016.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.