Bild
Seuraava artikkeli

KTM:n Pol Espargaro: ”Toipumiseni ajokuntoon oli ihme”

Racebike

Pol Espargarolta leikattiin välilevyn pullistuma, mikä pakotti hänet jättämään Thaimaan testit väliin, siellä tilalla ajoi Mika Kallio. Viimeisiin testeihin Qatariin Espargaro kuitenkin toipui, mitä mies itse pitää ihmeenä.

Qatarissa Espargaro ajoi avauspäivän, mutta jätti toisen väliin, koska ei kokenut olevansa täysin kunnossa. Kolmantena päivänä hän oli jälleen KTM:n sarvissa. Hän jäi kuitenkin nopeimman ajan ajaneesta Johann Zarcosta 1,4 sekuntia ja tallikaveri Bradley Smithistä 0,3 sekuntia, sijoitus oli 19:s.

”Tämä ei ole ideaalitilanne kauden aloittamiseen eikä testikauden päättämiseen.  Mutta tilanne on nyt tämä ja se on pakko hyväksyä. Olen mielestäni onnekas, kun pääsin ajamaan vielä viimeisissä testeissä, se oli suoranainen ihme”, Espargaro sanoo.

”Teimme hyvää työtä Losailissa, vaikken ollut 100-prosenttisessa kunnossa. Olen superiloinen, että pystyin ajamaan vielä viimeisenä päivänäkin. En usko olevani tällä hetkellä kovin kaukana kärkikavereista.”

Viime kaudella Espargaro oli paras KTM-kuljettaja. Hän ajoi neljä kertaa TOP10:een ja oli MM-sarjassa 17:s.

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.