Bild
Seuraava artikkeli

KTM:n Mike Leitner: “Kun Mika Kallio on sivussa, se tekee kilpailumme vaikeaksi”

Racebike

KTM:n viikonloppu Tshekissä ei mennyt ihan putkeen. Pol Espargaro kaatui warm upissa ja mursi solisluunsa, kilpailussa oli mukana vain Bradley Smith.

Hänen kilpailunsa kesti avauskierroksen kolmosmutkaan asti, kun Hondan villin kortin kuljettaja Stefan Bradl aiheutti kolarin.

”Tämä päivä oli täysi katastrofi, surkein päivä, mitä meillä on ollut tämän projektin alusta asti. Ainoa positiivinen asia oli, ettei Bradley sentään loukkaantunut, hän on ihan kunnossa”, tiimipäällikkö Mike Leitner manaili.

Kun testikuljettaja Mika Kalliokin on loukkaantuneena, pitää KTM:n keksiä jostakin varakuljettaja seuraaviin kilpailuihin.

Smith kokeili harjoituksissa ja aika-ajossa uutta moottoria, mutta vaihtoi takaisin vanhaan sunnuntaina.


”Meillä oli pieniä sähköongelmia uuden moottorin kanssa. Nyt kun Mikakin on loukkaantunut, pitää kisakuljettajien kokeilla uusia juttuja saman tien kisaviikonloppuina. On selvää, ettei kaikki uusi aina toimi heti ensimmäisellä kerralla. Kun meillä ei ole Mikaa nyt, se tekee elämämme kilpailuissa vaikeammaksi.”

Ensi viikonloppuna Red Bull Ringillä ajetaan KTM:n kotikilpailu. Ennen sitä pitäisi löytää toinen kuljettaja, mikä ei ole helppoa.

”On 99-prosenttisen varmaa, että meillä on kotikilpailussa vain yksi pyörä radalla. Totta kai haluaisimme kaksi kuljettajaa mukaan, mutta ei heitä noin vain kulman takaa löydy, kaikilla on jo sopimukset jonnekin”, Leitner sanoo.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.