Bild
Seuraava artikkeli

KTM:llä uusi testikuljettaja

Racebike

Mika Kallion edustama KTM on antanut superbike-kuljettaja Markus Reiterbergerille ensimmäiset maistiaiset MotoGP-testikuljettajana.

Reiterberger ajaa yksityisissä testeissä Aragonian Motorlandin radalla yhdessä Kallion ja tiimin kisakuljettajien Pol Espargaron ja Bradley Smithin kanssa.

Reiterberger nappasi viime kuussa Saksan IDM Superbike -sarjan voiton BMW:llä.  Nyt hän pääsee ajamaan kaksi päivää KTM RC16:lla.

”Haluan ensiksi sanoa isot kiitokset KTM:lle, joka antoi minulle tämän hienon mahdollisuuden. Samoin kiitos BMW:lle, joka salli minun ajaa nämä testit”, Reiterberger sanoi Motorsport.comille.

”Tulin tänne ja pääsin ajamaan iltapäivällä ensi kierrokset tuolla pyörällä. Ensi kierrokset olivat aivan uskomattoman upea fiilis. Kävin radalla kuusi – seitsemän kertaa. Pystyin parantamaan koko ajan hieman ajotuntumaani ja myös kierrosaikoja”, Reiterberger kertoi.

Reiterberger on ajanut aiemmin yhden kilpailun Moto2:ssa. Tänä vuonna 23-vuotias saksalainen voitti 11 kaikkiaan 12 kilpailusta IDM-sarjassa. Mestaruus oli hänelle jo kolmas.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.