Bild
Seuraava artikkeli

KTM ei hae supertähtiä kuljettajikseen

Racebike

Red Bullin tukema KTM on ilmoittanut, ettei se ole hamuamassa MotoGP-tiimiinsä sarjassa tällä hetkellä ajavia supertähtiä, vaikka monen tehdaskuljettajan sopimukset loppuvat kauden 2018 jälkeen.

KTM:n huima kehitys jo debyyttikaudellaan on herättänyt spekulaatioita siitä, että KTM olisi palkkaamassa mahdollisesti kaudelle 2019 jonkun lajin suurnimen. KTM:n moottoriurheilujohtaja Pit Beirer tyrmää spekuloinnit.

Emme ole todellakaan etsimässä itsellemme mitään supertähteä. Teemme tiivistä työtä nuorten kuljettajien kehitysohjelmamme kanssa. Kuusi valmistajaa on etsimässä uusia kuljettajia kaudelle 2019, meidän mielestämme juuri siksi on tärkeää antaa nuorille lupauksille mahdollisuus näyttää kykynsä ja nousta lajin uusiksi tähdiksi”, Beirer sanoo Motorsport.comilla.

Olemme tehneet paljon töitä varikoilla jo vuosien ajan kehittääksemme uusia kuljettajia. Toivottavasti jostakin sieltä löytyy sellainen kaveri, joka on valmis meille tulevaisuudessa.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.