Bild
Seuraava artikkeli

Kopponen IRRC:n Superbike-luokkaan MBH Honda Racingin väreissä: "Pyörää käsketään ja mennään eikä meinata"

Racebike

MBH Racing Team allekirjoitti ajajasopimuksen IRRC-sarjan Superbike-luokkaan kokeneen SBK-kuljettajan Jan Kopposen kanssa. Mies tulee kisaamaan uudella 2018 Honda CBR1000RR SP1 (2) mallilla.

Tiimipäällikkö Erkki Tapaninen on kuljettajavalintaan tyytyväinen.

– Jan on pitkän linjan Superbike-kuski, jonka ajamista olen seurannut usean vuoden ajan, ja hänen ison pyörän käsitteleminen on ollut miehekästä, pyörää käsketään ja mennään eikä meinata, Tapaninen toteaa.

– Jan on erittäin innostunut tulemaan mukaan IRRC-sarjan SBK-luokkaan ja odottaa mielenkiinnolla uutta Hondaa. Tiimiä tulee auttamaan Ten Kate Racing Products, olemme olleet jo pitkin talvea heidän TKRP:n manageriin yhteydessä, että saisimme Hondan kilpailukykyiseksi. Tiimin henkilöstössä tapahtuu hieman muutoksia, mutta ainakin tiimipäällikkö ja yksi mekaanikko jää kokoonpanoon.

Tapaninen on tyytyväinen, että tälle kaudelle tiimiin saatiin uusi Honda CBR 1000 RR Sp1 (2) pyörä, jonka toimituksessa tuli viime vuonna ongelmia, eli tiimin pitkäaikainen Honda-yhteistyö tulee jatkumaan.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.