Bild
Seuraava artikkeli

Kirsi Kainulainen allekirjoittanut sopimuksen soolopyöräsarjaan Hollantiin

Racebike

Vuoden 2016 sivuvaunuluokan maailmanmestaruuden voittanut Kirsi Kainulainen on hollantilaismedian mukaan tehnyt sopimuksen soolopyöräsarjaan kaudelle 2018.

Hollantilaisen Racesport.nl -sivuston mukaan Kirsi Kainulainen on tehnyt sopimuksen Oosterveen’s Racingin kanssa ja ajaa  NK SuperCup 600 -luokassa.

"Monet tuntevat minut siltä ajalta, kun ajoin sivuvaunuluokassa, mutta olen aina ajanut myös soolopyörillä. Vaikka olen saanut nauttia hyvästä menestyksestä Pekka Päivärinnan kanssa koin, että minun pitää haastaa itseni. Olen todella onnellinen uudesta sopimuksestani, enkä malta odottaa pääsyä radalle Oosterveen's Racingin ja Ten Kate Racingin tuunaamalla Yamaha R6:lla Espanjan talvitesteissä", Kainulainen sanoi Racesportin haastattelussa.

Kainulaisen tiimikuljettajana ajaa Manuel Wienen, jolta Kainulainen toivoo saavansa oppia kauden myötä. Ensimmäinen OW Cup -osakilpailu ajetaan 14. huhtikuuta Assenin radalla.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.