Bild
Seuraava artikkeli
Kuva: Kiefer Racing

Kiefer Racingin kauppa peruuntui dramaattisesti viime metreillä

Racebike

Kiefer Racingin johtoportaalla Dominique Aegerterilla ja Sandro Cortesella oli kiireisen hektinen joulu, sillä tiimin suunniteltu kauppa on kaatunut Speedweekin tietojen mukaan viime metreillä.

Itävaltalaisen liikemiehen David Pickworthin oli tarkoitus ostaa tiimi venäläisten sijoittajien tuella. Tarkoituksena oli myös varmistaa KTM:n moottorit Kieferin ensi kauden Moto2-tiimille.

Nyt koko myyntiprojekti on joutunut uhanalaiseksi, sillä KTM ei ole saanut aikataulussa takuita uuden tiimin rahoituksesta.

”Minulla on ollut unettomia öitä, olen aika sanaton”, sanoo Cortese.

”Putosin alas taivaasta, kun kuulin uutisen”, Aegerter totesi myös hämmentyneenä.

Liikemies Pickworth kuitenkin sanoo, että kauppa on yhä mahdollinen.

”En ole kadonnut kokonaan. Mielstäni nyt on parempi odottaa, miten asiat kehittyvät. Nyt tässä on mukana liian paljon ihmisiä, joilla on liian vähän tietoa asioista ja liian paljon erilaisia mielipiteitä.”


MotoGP-promoottori Dorna on kuitenkin valmis auttamaan tiimiä ja sen kuljettajia. Varasuunnitelmassa Cortese sijoitettaisiin SIC Moto2-tiimiin Hafizh Syahrinin rinnalle ja Aegerter jäisi Kieferille odottamaan, että KTM saisi takuut rahoituksesta.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.