Bild
Seuraava artikkeli

Katso video: Triumphin tuleva Moto2:nen ajossa

Racebike

Silverstonen sateiden ja kilpailun peruuntumisen jälkeen jälkeen Brittitoivoa herättelee ensikaudeksi Moto2-luokkaan hyppäävä Triumph. Katso video!

Triumphin Moto2:n prototyyppi oli tarkoitus sisäänajaa radalla ennen MotoGP-lähtöä Silverstonessa, mutta sään takia ajot jäivät lyhyeksi. Pieni maistiainen äänistä ja lyhyestä testistä jäi meille katsojillekin. Silverstone-kilpailujen yhteydessä Two wheels for life-organisaatio järjesti hyväntekeväisyyshuutokaupan yhdessä MotoGP: n ja Triumphin kanssa. Tuotto lahjoitettiin kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Vaikka kilpailut peruttiin, hyväntekeväisyystapahtuma oli erittäin onnistunut. Keräys tuotti ennätykselliset 290.300 puntaa, josta 103.670 puntaa tuli huutokaupasta. Bikeworldin kollegoidemme lähettämässä videossa voit ennen kaikkea kuulla Triumphin upeat äänet joten volumet kaakkoon.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.