Bild
Seuraava artikkeli
Sandro Cortese (Kuva: WorldSBK.com)

Kallio Racingin Cortesella mahdollisuus mestaruuteen jo sunnuntaina Argentiinassa

Racebike

Suomalaistalli Kallio Racingin saksalaiskuljettaja Sandro Cortesella on jo mahdollisuus voittaa huomenna sunnuntaina Supersportin maailmanmestaruus Argentiinan Villicumin radalla Sun Juanissa. 11 pisteen MM-johdossa olevalla Cortesella oli perjantain ensimmäisessä harjoituksessa teknisiä ongelmia ja toisessa sessiossa hän oli kahdeksas. Argentiinan rata on kaikille ajajille uusi.

Nyt Argentiinassa ajetaan Supersportin kauden toiseksi viimeinen osakilpailu. MM-pisteitä on näin vielä jaossa 50 kappaletta. Vesa Kallion johtaman tiimin kuljettaja Sandro Cortesella on 11 pisteen johto ranskalaiseen Jules Cluzeliin. MM-pisteissä kolmantena on Sveitsin  Randy Krummennacher, joka on 29 pistettä Cortesea jäljessä.

Kallio Racing juhlii sunnuntaina Supersport-luokan maailmanmestaruutta, jos

1.Cortese on voittaja ja Cluzel on korkeintaan kuudes
2. Cortese on toinen ja Cluzel on korkeintaan 11. ja Krummenacher korkeintaan neljäs.
3. Cortese sijoittuu kolmanneksi, Cluzer ajaa korkeintaan sijalle 15. ja Krummenacher on korkeintaan neljäs.


Perjantain vapaissa harjoituksissa Supersport-luokassa kärjessä oli Ranskan Lucas Mahias (Yamaha). Maanmies Cluzel, joka juhli perjantaina 30-vuotispäiväänsä jäi vain 83 tuhannesosasekuntia. Cortese oli kahdeksas jääden kärjestä 1,130 sekuntia.

Ensimmäisessä harjoituksessa Cortesella oli teknisiä ongelmia, ja hän oli vasta sijalla 21.


 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.