Bild
Seuraava artikkeli

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Racebike

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020. Kaartinen Motorsportin kolme kuljettajaa ajavat Road Racingiä Aprilian RSV4 RF -pyörillä. Aki Valkila ja Tomi Kaartinen osallistuvat Superbiken SM-sarjaan ja Petri Honkanen Star Service Suomen Cup -sarjaan.

– Aprilia on syntynyt radalle. Tällä kaksivuotisella sopimuksella tuomme Aprilian vahvasti myös Suomen Road Racing -ympyröihin ja odotuksemme ovat luonnollisesti korkealla, sanoo Aprilian maahantuonnista vastaava Oy Brandt Ab:n myynti- ja tuotepäällikkö Keijo Rouvali.

– Aprilian RSV4 RF on 201 hevosvoimainen tykki, jonka huippunopeus on yli 300 km/h. Jousituksen on valmistanut Öhlins. Apriliassa on kaikki nykyaikaiset elektroniset herkut, vetoluistonhallinta, säädettävä tehokartta ja lähtö- ja vaihtoavustin. Pyörästä menestyminen ei ainakaan jää kiinni, kertoo Tomi Kaartinen.

Tiimin päämekaanikkona toimii Juha Rautsiala. Hänellä on 30 vuoden kokemus kaksipyöräisistä niin siviili- kuin kilpapuolelta.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.