Bild
Seuraava artikkeli

Jorge Lorenzon isä heittää kuumaa löylyä: ”Marc Marquezin tiimi oli iloinen, kun Jorge loukkaantui”

Racebike

Paljon keskustelua herättäneestä Jorge Lorenzon kaatumisesta ja loukkaantumisesta Aragonian osakilpailussa on kulunut jo kolme viikkoa, mutta asia puhuttaa yhä. Nyt sanaisen arkkunsa avaa Jorge Lorenzon isä, joka syyttää onnettomuudesta poikansa tavoin Marc Marquezia.

Jorge Lorenzo sanoi kilpailun jälkeen, että syyllinen avausmutkan kaatumiseen oli Marc Marquezin liian aggressiivinen ajaminen. Asiasta on oltu monta eri mieltä, monen mielestä Lorenzo oli itse syyllinen tapahtumiin. Nyt isä Jose Manuel Lorenzo ottaa kantaa samaan asiaan.

“Hänellä ei ole mitään kunnioitusta muita kuljettajia kohtaan. Kilpailuissa on monen kuljettajan henki pelissä, aika monilta on luita katkennut. Jos Marquez olisi ajanut kuten olisi pitänyt, Jorge olisi ajanut kilpailun loppuun ja olisi nyt ihan kunnossa. Hän ärsytti jo Malesiassa Valentino Rossia koko kilpailun ajan”, isä Lorenzo sanoi.

Hän jopa väitti, että koko Marquezin tiimi oli vain iloinen siitä, että Lorenzolle kävi miten kävi ja hän loukkaantui.

”Olen varma, että kaikki heistä olivat erittäin iloisia Jorgen kaatumisesta ja loukkaantumisesta. Marc Marquezhan sanoi, että ajaisi saman mutkan ihan samalla tavalla, jos tilanne tulisi uudestaan. En voi kerta kaikkiaan ymmärtää, ettei kilpailun johto puuttunut millään tavalla tuohon tilanteeseen”, isä Lorenzo purnasi.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.