Bild
Seuraava artikkeli

Jorge Lorenzo yrittää taas paluuta: ”Ei tästä nytkään helppoa tule”

Racebike

Jorge Lorenzo yrittää jälleen kerran palata MotoGP-kisoihin viikonloppuna Malesiassa. Päätöstä on hiukan ihmetelty, koska kaksi viikkoa sitten Lorenzo kärsi vielä kovista kivuista, eikä pystynyt ajamaan Japanissa. Kauden päätöskisaan Valenciaan toipumisaikaa olisi kaksi viikkoa enemmän, eikä Lorenzolla ole enää MM-sarjassa mitään voitettavaa.

Nyt Lorenzo kokeilee jälleen ajamista, koska kokee olevansa hieman vahvempi.

”En usko, että tästä tulee nytkään helppoa, mutta haluan päästä pyörän päälle mahdollisimman pian pystyäkseni valmistautumaan viimeiseen Ducati-kilpailuuni Valenciaan. En ole ajanut moneen viikkoon, silloin omat taidot alkavat jo kadota”, Lorenzo väittää.

”Vaikka en pystyisikään tekemään mitään valtavaa tulosta, pääsisin taas sinuiksi pyörän kanssa, mikä auttaisi varmasti minua tekemään viimeisen kerran hyvää tulosta Ducatilla Valenciassa.”

Lorenzo myöntää, ettei hänen fyysinen tilansa ole edelleenkään kehuttava.

”Oloni ei ole vieläkään normaali, katsotaan, miltä ajaminen tuntuu. En halua ennustaa yhtään mitään. Haluan nyt vain päästä ajamaan perjantain harjoitukset.”

Vaikka Lorenzo lähteekin Ducatilta melko hankalan yhteisen kaksivuotisen jälkeen, hän haluaisi vielä tehdä työnantajalleen palveluksen.


”Olen Ducatin kuljettaja ja ajattelen Ducatia. Vasta kun tämä kausi on ohi, ajattelen seuraavia haasteitani. Nyt mietin kuitenkin vain ja ainoastaan Ducatia”, Lorenzo vakuutteli.

Jos Lorenzo ei pysty ajamaan, hänen tilalleen tulee Ducatin testikuljettaja Michele Pirro. Australiassa tehdastiimissä ajanut Alvaro Bautista palaa Angel Nieto tiimiin. Pirro ei ollut käytettävissä siellä, koska hän oli testaamassa Valenciassa Ducatin ensi kauden pyörää.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.