Bild
Seuraava artikkeli

Jorge Lorenzo vastaa Ducati-pomon kritiikkiin: ”En ole vain loistava kuljettaja, olen mestari”

Racebike

Ducatin pääjohtaja Claudio Domenicali kritisoi jokin aika sitten kieltämättä surkeasti ajaneen Jorge Lorenzon suorituksia tiimissä. Nyt Lorenzo vastaa kritiikkiin.

Näyttää entistä todennäköisemmältä, ettei kolminkertainen maailmanmestari Lorenzo jatka Ducatilla vaikean puolentoista vuoden jälkeen. Mies ei ole voittanut vielä kilpailuakaan Ducatilla.
Ducatin satelliittitiimin Pramacin Danilo Petrucci väitti viikolla, että joko hän tai tallikaveri Jack Miller tulee korvaamaan Lorenzon ensi kaudella. Heti perään pääjohtaja Domenicali julisti, ettei isolla rahalla hankittu Lorenzo ole ollut hintansa väärti.

Lorenzo kertoi torstaina Mugellossa, että hän etsii jo aktiivisesti muita vaihtoehtoja kaudelle 2019.

”Olemme jo etsimässä uutta ajopaikkaa. Domenicalin kommentteihin vastaan vain, että en ole ainoastaan loistava kuljettaja, olen myös mestari”, Lorenzo heitti.

Lorenzo myös tyrmäsi huhut, joiden mukaan hän olisi lopettamansa MotoGP-uransa.

”En ole lopettamassa, ajan vielä ainakin kaksi vuotta MotoGP:ssä. Ja se pyörä, millä tulen ajamaan, on todella hyvä. Muuta en voi vielä kertoa. Uskoisin, että Montmelossa kesäkuun puolivälissä minulla on enemmän kerrottavaa.”

Yleisin arvio on, että Lorenzo palaa Yamahalle satelliittitiimiin. Tosin sellaista ei vielä ensi kaudeksi ole, kun Tech 3 siirtyy KTM:lle. Todennäköisesti Marc VDS:stä tulee kuitenkin ensi kaudella Yamahan satelliittitiimi.
 

Kommentarer

#1
MonoGP
2018-06-01 17:26

Lorenzon kisaamisessa ei näy mestarin merkkejä. Ei ennen tapahtunut laskua kärjestä ties mille sijalle ja se on mielestäni Lorgen tämän hetkinen ongelma.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.