Bild
Seuraava artikkeli

​Jorge Lorenzo tuskissaan 2018 Ducatista: ”Olemme muita kehityksessä perässä”

Racebike

Ducati ajoi mainion MotoGP-kauden. Andrea Dovizioso taisteli maailmanmestaruudesta viimeiseen kilpailuun asti, Jorge Lorenzo oli MM-pisteissä seitsemäs. Lorenzo on kuitenkin huolissaan tiimin ensi kauden pyörästä.

Valenciassa ajettiin testit heti kauden päätyttyä alkuviikosta, eikä Lorenzo ollut tyytyväinen. Hän ajoi pienillä muutoksilla varustetulla tämän vuoden pyörällä, kauden 2018 Desmosedici GP18 valmistuu vasta ensi vuoden puolella. Samaan aikaan Honda ja Yamaha testasivat jo ensi vuoden pyöriä ja moottoreita.

”Me olemme tällä hetkellä muita jäljessä kehitystyön suhteen. Muut kokeilivat jo uusia pyöriä ja moottoreita. Erityisesti Honda näytti jo pystyvänsä parantamaan vauhtia uudella pyörällään. Meillä ei sen sijaan ole vielä mitään uutta olemassa”, Lorenzo tuskaili Motorsport.comilla.

”Meillä on nyt insinööriosastolla joku omituinen viivästys, mutta alkuvuodeksi Sepangiin uskon uuden pyörän jo tulevan. ”

Tallikaveri Dovizioso oli samoilla linjoilla.

”Testasimme vain pikku juttuja, on harmi, ettei meillä ole jo ensi kauden pyörää valmiina. Mutta Valencian testeissä kokeilimme sellaisia asioita, joista päätämme pian, mitkä niistä tulevat ensi kauden pyörään ja mitkä eivät tule.”

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.