Bild
Seuraava artikkeli

Jorge Lorenzo – shokkihoitoa

MotoGP analyysi

Kun analysoidaan MotoGP:n lähtöasetelmia uutta kautta silmällä pitäen, on selvää, että Ducatin Jorge Lorenzo oli Sepangin testien jälkeen lähinnä järkyttynyt.

Testien avauspäivän jälkeen Lorenzo näytti siltä kuin olisi nähnyt aaveen. Vielä Valenciassa hän ajoi erittäin kilpailukykyistä vauhtia, mutta Sepangissa hän yllättyi suuresti, kuinka paljon töitä hänen pitää vielä tehdä ajotyylinsä kanssa löytääkseen huippuvauhdin.
Avauspäivänä Lorenzo oli vasta 17:s, mutta löysi nopeasti uusia lääkkeitä. Lorenzo ymmärsi heti, miten pyörästä saa enemmän irti, etenkin jarrutuksissa. Lopulta hän nousi tuloslistoilla kymmenenneksi, eikä ero kärkeen ollut lopulta kuin 0,4 sekuntia.

20171402112122.png?itok=CS1LrKST

"Avauspäivä oli totaalinen shokki. Sanoin jo ääneen, että nyt taidan tarvita aika paljon aikaa vauhdin löytymiseen. Mutta lopulta saimme jo kahdessa päivässä aikaan todella ison parannuksen, Lorenzo sanoi Motorsport.comille.

"Mielestäni olemme vielä kaukana siitä, mihin pystymme, mutta silti pyörä oli jo nopea. Kun saamme kaiken kuntoon, olemme todella nopeita – niin ainakin oletan ja uskon."

Seuraavaksi testataan Phillip Islandilla, joka on hyvin erilainen rata kuin Sepang. Se on todellinen testi kolminkertaiselle maailmanmestarille; mitkä ovat mestaruusmahdollisuudet uudella pyörällä?

20171402112136.png?itok=1EPmlaZ9
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.