Bild
Seuraava artikkeli

Jorge Lorenzo nopein - Mika Kallio sairaalaan

Racebike

Jorge Lorenzo oli perjantain harjoitusten nopein mies Saksan Sachsenringin MotoGP:ssä. Mika Kallion villin kortin viikonloppu saattoi loppua lyhyeen, sillä hän kaatui rajusti ja joutui sairaalaan.

Kallio ehti ajaa ainoastaan viisi kierrosta ennen kaatumistaan. KTM tiedotti twitterissä, että Kallio loukkasi polvensa, jota tutkitaan edelleen. On epätodennäköistä, että hän pystyisi jatkamaan kisaviikonloppua. Tarkempia tietoja polven tilasta ei vielä ole.

Ducatin Lorenzo oli toisen harjoitussession ykkönen. Ducatit olivat kovassa vauhdissa, sillä satelliittitiimin Pramacin Danilo Petrucci oli kakkonen ja tehdastiimin Andrea Dovizioso neljäs. Kiilan kolmikon väliin teki vain kolmanneksi nopeimman ajan nykäissyt Suzukin Andrea Iannone.

MM-sarjaa johtava Hondan Marc Marquez oli viides, Yamahan Maverick Vinales kuudes. Yamaha-kuskeista Valentino Rossi oli vasta 17:s, Johann Zarco 18:s.

Kallion tallikaverista Pol Espargaro oli 12:s ja Bradley Smith 14:s.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.