Bild
Seuraava artikkeli

Jorge Lorenzo jäänyt jalkoihin Ducatilla: ”Hän tarvitsee pyöräänsä jotakin erilaista kuin me muut”

Racebike

Ducatin Jorge Lorenzo tarvitsee tallikaverinsa Andrea Dovizioson mukaan Ducatin pyöräänsä jotakin erilaista kuin tiimin muut kuljettajat. Lorenzo voitti Yamahalla 2015 maailmanmestaruuden, viime kaudella hän oli kolmas.

Lorenzon avauskausi uudessa tiimissä on ollut hankala; hän on ollut podiumilla vain kerran, sijoitus MM-sarjassa on seitsemäs – Dovizioso sen sijaan johtaa sarjaa, ja hänellä on peräti 93 pistettä enemmän.

Ducati toi uuden katteen Brnon kilpailuun kolme GP-viikonloppua sitten. Silverstonessa vain Lorenzo käytti sitä, vaikka ei ole päässyt sinuiksi pyöränsä ominaisuuksien kanssa.

- Ei hänen tilanteensa niin kummallinen ole, tiedämme kyllä, mistä on kyse.  Me muut ymmärsimme Silverstonessa, ettei uusi kate sovi sille radalle, mutta Jorgen ajotyyli on hyvin erilainen meihin muihin verrattuna. Tällä hetkellä hän tarvitsee pyöräänsä jotakin erilaista, mitä me muut Ducatin kuljettajat, Dovizioso sanoo Motorsport.comilla.

Lorenzo itse ei pidä tilannettaan liian hankalana.

- Uusi kate on minulle ihan ok. Tuuli osuu nyt enemmän olkapäihin. Se sopii minun ajotyylilleni paremmin kuin muiden. Menetämme toki samalla vauhtia suorilla, mutta mielestäni pystyn ajamaan nyt ihan hyvin, Lorenzo sanoo.

Kahdessa viime kilpailussa hän on ollut neljäs ja viides.

- Juuri tästä syystä haluan edelleen keskittyä ajamaan tällä katteella. Uskon, että pystyn parantamaan vauhtiani juuri tällä katteella edelleen.

Misanon testit sujuivat Lorenzolta hyvin.

- Ne olivat parhaat testipäiväni Ducatilla, vaikka emme kokeilleet mitään uusia osia. Testasimme renkaita ja säätöjä. Minulla oli alusta asti todella hyvä fiilis. Olin nopea ja ajoin tasaisesti.  Tästä on oikein hyvä jatkaa kautta, Lorenzo sanoi.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.