Bild
Seuraava artikkeli
Andrea Dovizioson Ducati kulki Qatarissa hienosti.

​Jorge Lorenzo Ducatista: ”Meidän on kehitettävä parempi pyörä!”

Racebike

Ducatin MotoGP-kaksikko Jorge Lorenzo ja Andrea Dovizioso kertovat, että tiimin testit Jerezissä Losailin avauskilpailun jälkeen menivät putkeen.
Lorenzo oli Ducati-debyytissään kauden avauskilpailussa vasta 11:s.

Vaikka avauskilpailun tulos oli laiha, Lorenzo uskoo tiimiin.

"Ducatilla tehdään kaikki asiat ihan viimeisen päälle ammatillisesti. He analysoivat ihan kaiken mahdollisen ja tarjoavat meille todella paljon informaatiota", Lorenzo kertoo Motorsport.comilla.

"Qataristakin tuli niin paljon infoa, että minulla oli siinä melkoisesti opiskeltavaa. Yritämme parantaa askel askeleelta. Kokeilimme Jerezissa uusia osia pyörään, uskon niiden antavan meille lisää vauhtia."

"Se oli todella positiivinen testipäivä, olemme pääsemässä lähemmäs huippuvauhteja."

Erityisesti toukokuussa ajettava Espanjan GP on ollut Ducatille heikon pidon vuoksi hankala viime kausina. Qatarissa tiimillä oli sama ongelma, kun lämpötila laski ja pito katosi.

"Ducati on sellainen pyörä, joka on parhaimmillaan, kun pitoa on paljon. Meidän on pystyttävä kehittämään pyörä, joka toimii kaikissa oloissa", Lorenzo sanoi.

Ongelmasta huolimatta Doviziosio oli Qatarissa peräti kakkonen. Hän kävi hienon voittotaistelun Yamahan Maverick Vinalesin kanssa.

”Testit olivat mielenkiintoiset, testasimme jotakin todella kiinnostavaa uutta. Myös kierrosajat olivat hyviä. Nyt kun ajetaan Argentiinassa erilaisella radalla, uskon olevani jälleen kärkitaistelussa mukana”, Doviziosio sanoo.

Argentiinan kilpailu on edessä sunnuntaina.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.