Bild
Seuraava artikkeli

Jonathan Realle jo yhdeksäs peräkkäinen WSBK-voitto

Racebike

Kawasakin Jonathan Rea on tällä hetkellä World Superbikessa täysin omaa luokkaansa. Hän otti Argentiinassa jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa.

Samalla varmistui Kawasakin maailmanmestaruus valmistajien MM-sarjassa, neljännen perättäisen henkilökohtaisen mestaruuden Rea on varmistanut jo aikaisemmin ja hänen eronsa MM-sarjassa kakkosena olevaan Ducatin Chaz Daviesiin on jo uskomattomat 160 pistettä, kun jäljellä on kolme kilpailua.

Ducatin Marco Melandri lähti paalulta, mutta ajoi pitkäksi jo avauskierroksen kakkosmutkan. Rea nousi kärkeen, eikä enää paikastaan luopunut, maalissa hän oli 9,1 sekuntia ennen Melandria.

MM-sarjan kakkospaikasta käydään vielä kamppailua, kun Davies keskeytti ja Yamahan Michael van der Mark oli kahdeksas, miesten ero on nyt 18 pistettä.

Argentiinassa ajetaan vielä toinen lähtö myöhään sunnuntaina, sen jälkeen jäljellä on vielä Qatarin päätösviikonloppu Losailin radalla. 

 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.