Bild
Seuraava artikkeli

Johann Zarco vähättelee huippuvauhtiaan: "Olin liian hidas"

Racebike

Johann Zarco vähättelee omaa testivauhtiaan, vaikka Yamaha Tech 3:n ranskalaisässä jäi päätöstesteissä Qatarissa vain häivähdyksen MotoGP:n pitkäaikaisimmasta rataennätyksestä.

Rataennätys on Jorge Lorenzon 2008 ajama, Zarco jäi siitä 0,1 sekuntia. Se ei kuitenkaan saanut Zarcoa innostumaan, ja siihen oli syynsä.

”Olen tietysti iloinen, että ajoin nopeimman kierrosajan. Se on hieno juttu sekä tiimille että minulle. Se antaa meille itseluottamusta. On aina hyvä lähteä viimeisistä testeistä hymy huulilla ja tietäen, että on tehty hyvää työtä. Mutta kun yritimme kisavauhtia useamman kierroksen, olin ihan liian hidas,” Zarco myöntää heikkouden.

”Pystyin ajamaan tosi tasaisesti, mutta koko ajan hiukan liian hitaasti. Onneksi me tiedämme, miksi niin oli ja tässä on vielä aikaa korjata asia ennen ensimmäistä kilpailua. Ehkä olin kisasimulaatiossa vähän turhankin rauhallinen. Kilpailussa on oltava paljon aggressiivisempi”, Zarco kertoo.

Ranskalainen myöntää, että huippunopea kierros toi liikaa hyvänolontunnetta puseroon.

”Kun lähdin pitkiin vetoihin, olin iloinen nopeasta kierroksestani ja halusin vain ajaa turvallisesti testit loppuun. Me löydämme kisavauhdin kierrosajoista pari kymmenystä pyörästä ja minusta toiset pari.”
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.