Bild
Seuraava artikkeli
Johann Zarco oli nopein

​Johann Zarco paalulle Japanissa – Yamahalla kaamea aika-ajo, KTM loisti

Racebike

Yamaha Techin Johann Zarco ajoi paalupaikan Japanin Motegin MotoGP:ssä. Ducatin Danilo Petrucci oli kakkonen ja MM-sarjaa johtava Hondan Marc Marquez kolmas.

Yamahan tehdastiimille aika-ajo oli kaamea, sillä Valentino Rossi oli 12:s ja Maverick Vinales vasta 14:s. Rata oli märkä, mutta kuivui loppua kohden. Mika Kallion KTM:lle aika-ajo oli jättipotti, sillä Bradley Smith oli seitsemäs ja Pol Espargaro kahdeksas.

”Vaihdoin lopussa liian aikaisin slickseille, mutta sain silti ihan kohtalaisen ajan tehtyä. Ehkä paalu meni siihen, mutta se ei ollut meille tärkeintä, vaan paikka eturivissä”, sanoi Marquez Motorsport.comille.

Valentino Rossi ei ollut tyytyväinen. Hän kaatui pahasti neljänsissä harjoituksissa, mutta leikattu jalka ei vahingoittunut.

”Jalkaan ei onneksi sattunut, vain hiukan sormeen. Vaihdoimme slicksit alle liian aikaisin, kun odotimme radan kuivuvan, mutta se ei kuivunutkaan. Se oli riski, joka nyt kostautui. Mielenkiintoista nähdä huominen keli. Näyttää siltä, että jos radalla on paljon vettä, olemme vahvoilla, mutta jos vettä on vain vähän, emme ole”, Rossi kertoi Yamahan tiedotteessa.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.